Obsah:

< Zpět na všechny články

Funkce sekaček

Robotické sekačky bez drátu

Prozkoumejte svobodu robotických sekaček, které fungují bez drátu! Nastavte a upravujte hranice sekání přímo z vašeho mobilu pro nejlepší údržbu trávníku bez námahy a složité instalace.

Jakub Šilar

|

23.4.2024

Zapomeňte na ohraničující vodiče v okrajích trávníku s technologiemi Husqvarna EPOS a Segway Navimow, které umožňují sekání trávy bez jakýchkoliv drátů. Robotické sekačky bez ohraničujícího drátu využívají pokročilou satelitní technologii pro stanovení virtuálních hranic přímo z mobilního telefonu. Jednoduše nastavte a upravujte sekací oblasti podle vašich potřeb bez jakékoliv fyzické námahy.

Hlavní výhody:

Bezdrátová technologie vám poskytuje absolutní kontrolu nad údržbou vašeho trávníku. Díky ní můžete:

  • Flexibilně upravovat existující sekanou oblast: Snadno přizpůsobit a měnit sekací či zakázané zóny přímo v aplikaci.
  • Přidávat nové a odebírat nepoužívané sekací zóny: Ideální při změnách na vaší zahradě jako jsou nové stavební projekty nebo sezónní změny.
  • Maximalizovat efektivitu sekání: Každá sekačka Husqvarna s technologií EPOS pracuje s extrémní přesností díky pokročilému satelitnímu navigačnímu systému.
  • Nezničitelná instalace: Díky absenci ohraničujícího vodiče můžete bez obav vertikutovat nebo jinak zasahovat do vaší zahrady

Jak to funguje?

Technologie využívá kombinaci satelitů GPS a pevné referenční stanice na vašem pozemku pro nejvyšší možnou přesnost. Díky tomuto systému může vaše sekačka Husqvarna Automower 550 EPOS operovat s centimetrovou přesností.

Často kladené otázky (FAQ)

  1. Jak rychle mohu nastavit virtuální hranice? Nastavení je sice intuitivní, ale složitější zahrada může zabrat i pár hodin. Pokud si nejste jistí, sekačku vám nainstalujeme my. Stačí zažádat o nabídku, ve které vám vše naceníme a doporučíme nejvhodnější sekačku.
  2. Je bezdrátová sekačka vhodná pro všechny typy pozemků? Systém je navržen tak, aby byl flexibilní a přizpůsobitelný pro různé druhy trávníků a zahradních konfigurací. U složitějších pozemků je vhodnější individuální konzultace, kdy dokážeme vyhodnotit vhodnost těchto modelů, případně doporučit alternativu.

Robotické sekačky bez vodícího drátu jsou jasná volba

Nechejte starost o vaši zahradu na nás a dopřejte si dokonalý trávník bez námahy. Vyzkoušejte jednu z našich bezdrátových robotických sekaček a zažijte budoucnost údržby trávníku. Kontaktujte nás pro bezplatný návrh řešení na míru.

Doporučíme vám z širokého výběru sekaček značek Husqvarna nebo Segway.